Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شرق،  مردی چندی قبل با پلیس تماس گرفت و گفت گمان می‌کند یک سارق حرفه‌ای را شناسایی کرده است. این مرد توضیح داد: من خانه مبله اجاره می‌دهم. قبلا از همکاران خود شنیده بودم فردی با اجاره چندروزه خانه آنها همه اسباب و وسایل باارزش‌شان را سرقت کرده است. همکارانم مشخصات سارق را به من گفته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز- روز حادثه- فردی با همان مشخصات نزد من آمد و خواست خانه‌ام را در حوالی میدان راه‌آهن برای چند روز اجاره کند. من با دیدن این مرد شک کردم و حدس می‌زنم او همان سارق حرفه‌ای باشد.

مأموران بعد از دریافت این اطلاعات، خود را به‌سرعت به محل موردنظر رساندند اما فرد مظنون به‌محض مشاهده پلیس پا به فرار گذاشت. به این ترتیب، عملیات تعقیب و گریز آغاز شد تا اینکه بالاخره متهم 30ساله به نام نادر به دام افتاد.

نادر در بازجویی‌های اولیه به سرقت از خانه‌های مبله اعتراف کرد و سپس پرونده‌اش برای رسیدگی در اختیار بازپرس احمد بیگی، بازپرس شعبه 5 دادسرای ناحیه 15 تهران، ارجاع شد. نادر در بازجویی‌ها درباره جرائمش توضیح داد: من چند سال قبل در کرمانشاه به اتهام سرقت لوازم خودرو دستگیر شدم و به زندان افتادم. در زندان با مردی به نام حامد هم‌سلولی بودم. ما با هم قرار گذاشتیم بعد از آزادی دوباره خلاف‌هایمان را شروع کنیم. من چهار سال پیش آزاد شدم اما حامد همچنان در حبس بود تا اینکه بالاخره او هم مدتی قبل از زلزله کرمانشاه آزاد شد. من که از قبل برای سرقت از خانه‌های اجاره‌ای مبله نقشه کشیده بودم، از او خواستم برایم چند کارت ملی تهیه کند. حامد بعد از زلزله کرمانشاه با پرسه‌زدن در مناطق تخریب‌شده کارت‌ملی‌ها را سرقت می‌کرد یا کارت ملی زلزله‌زدگان را به‌بهانه‌های مختلف از آنها می‌گرفت و به من می‌داد. من از همان زمان اجرای نقشه خود را شروع کردم. ابتدا بابت هر کارت ملی 300 هزار تومان به حامد پرداخت کردم. سپس عکس خودم را روی کارت‌ها جعل کردم و هر از گاهی به تهران می‌آمدم و دست به سرقت می‌زدم.

متهم ادامه داد: شگرد من به این شکل بود که با کارت ملی جعلی سراغ افرادی می‌رفتم که خانه‌های مبله خود را به‌صورت روزانه کرایه می‌دادند. به آنها می‌گفتم همسرم بیمار است و باید چندروزی در تهران بمانم تا کارهای مداوای او را انجام دهم. سپس خانه را اجاره می‌کردم و با گروگذاشتن کارت ملی و همچنین پرداخت 50 یا صد هزار تومان بیعانه کلید را تحویل می‌گرفتم. پس از آن لوازم برقی، تلویزیون، ضبط و سایر وسایل باارزش را سرقت می‌کرم و فراری می‌شدم. صاحبخانه هم غیر از یک کارت ملی جعلی مدرکی از من نداشت و نمی‌توانست من را  به دام بیندازد.

نادر در ادامه اعترافات خود گفت: من با این ترفند از 10 خانه دزدی کردم و اموال مسروقه را به یک مال‌خر که از قبل می‌شناختم، فروختم.

بنا بر این گزارش، متهم در حال حاضر در بازداشت به‌سر می‌برد و تحقیقات از او همچنان ادامه دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرقت صاحبخانه خانه مبله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک

بچه‌ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می‌کنند، اما شایع‌ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن‌ها متوجه می‌شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می‌خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری‌های آن‌ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه‌ی صحیح مدیریت این رفتار‌ها را بلد باشید.

به گزارش روزیاتو، راهکار‌هایی که در ادامه از آن‌ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده‌تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه‌ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می‌کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می‌کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می‌کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود؛ بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می‌کرد و هم دندان هایش را مسواک می‌زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می‌توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامد‌های منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می‌گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می‌خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کار‌ها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۵- یک برنامه‌ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه‌ی روزانه‌ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص؛ و اگر دوست دارید خلاق باشید، می‌توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می‌تواند به انتخاب خودش جایزه‌ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه‌های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری‌های کودک تان تنبیه‌های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه‌ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی‌خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه‌ی روز را با آن‌ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کار‌ها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه‌های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی‌خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس‌ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه‌ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می‌کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می‌کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره‌ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می‌کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می‌کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره‌ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده‌ی او چظور می‌توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می‌کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه‌ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می‌کند، می‌توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می‌کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن‌ها باشید. مثلاً جمله‌ی ساده‌ای مانند این می‌تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی‌توانیم برویم پارک ناراحت هستی، اما هوا خوب نیست».

دیگر خبرها

  • سرقت ۱۵ هزار دلار توسط سرایدار خانه
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • دستگیری سارقان اماکن خصوصی و خانه باغ‌ها در مهاباد
  • دستگیری سارق انباری خانه‌ها در تهران
  • اعتراف به ۴۰ فقره سرقت از انباری در شرق تهران
  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد